Friday, October 18, 2024
INICIATIVES

Nova convocatòria del Voluntariat pel Valencià

Les inscripcions al programa d’Escola Valenciana es poden fer fins al 31 de gener

Escola Valenciana ha obert aquest dilluns una nova convocatòria del Voluntariat pel Valencià. Els interessats a participar-hi, tant si ho fan com a voluntaris o com a aprenents, ja poden inscriure-s’hi a través de la pàgina web voluntariatpelvalencia.org fins al dimarts 31 de gener.

El programa Voluntariat pel Valencià posa en contacte persones que parlen valencià amb les que desitgen millorar la fluïdesa en la parla i ofereix la possibilitat de mantenir una sessió de pràctica de 60 minuts una vegada a la setmana durant 10 setmanes.

Segons la coordinadora del programa, Xon Domènech, “el Voluntariat és una oportunitat única per a aquelles persones que volen practicar la seua llengua mentre ajuden altres a millorar la seua”. Els aprenents “poden adquirir una millor comprensió de la gramàtica i el vocabulari, així com una pronunciació més precisa”, remarca Domènech, que recorda que “aquest programa ha format milers de parelles des de la seua creació en 2005 i moltes persones voluntàries continuen repetint i, a més a més, també hi ha aprenents que després passen a fer-se ensenyants.” Les sessions es fan “en un ambient relaxat i sense pressió, fet que permet que els aprenents practiquen de forma còmoda i eficient”, afegeix.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by ExactMetrics