Thursday, September 19, 2024
INICIATIVES

Escola Valenciana llança la tercera edició d’EscolaLab

La iniciativa impulsa projectes de promoció del valencià

Escola Valenciana ha llançat la 3a edició d’EscolaLaB, la plataforma de micromecenatge especialitzada a fer possibles projectes culturals i socials de promoció del valencià. Les persones, entitats, organitzacions o empreses interessades a presentar propostes tindran fins al pròxim 28 de maig per fer-ho directament al web escolalab.org

L’entitat avaluarà les propostes rebudes i publicarà els projectes seleccionats, que comptaran amb l’assessorament i experiència logística d’Escola Valenciana per assolir-ne el finançament al setembre. 

EscolaLab és el laboratori de projectes en valencià que impulsa Escola Valenciana amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, l’Àrea de Cultura de la Diputació de València i la plataforma de microfinançament Verkami, per tal de promoure projectes culturals, musicals, audiovisuals, socials, turístics, patrimonials… innovadors que tinguin el valencià com a llengua vehicular.

Escola Valenciana comparteix tots els seus canals de difusió i recursos de suport, assessorament i formació per amplificar els projectes i possibilitar que assoleixin els seus objectius de microfinançament. Participar a EscolaLAB és totalment gratuït. Les darreres edicions, EscolaLab ha fet possible els projectes L’Squad d’Aitor i Júlia (Tresdeu), Un Món de Paraules 2.0: El valencià és divertit (ItBook), Guillem, nosaltres no t’oblidem (Associació Cultural Bassot), El Recapte (Francesc Miralles, Andrea Kruithof i Juan Cardona) i Pelletes tornarà! (Col·lectiu Revolta 1873), amb 26.000 euros recaptats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by ExactMetrics