Friday, October 18, 2024
INICIATIVES

Campanya de micromecenatge per als Quaderns de conversa de la CAL

L’entitat es proposa editar una sèrie de dossiers didàctics per ensenyar català

La Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana (CAL) ha posat en marxa una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Tot suma per recaptar diners per editar el material didàctic Xerrem. Quadern de conversa destinat a ajudar tothom qui vulgui aprendre català. Es tracta de quatre dossiers amb eines i recursos per ensenyar la llengua resultat d’anys de treball, experiència i investigació del projecte Xerrem Junts, en què persones que estan aprenent català es troben setmanalment amb voluntaris catalanoparlants per practicar la llengua a través de la conversa col·loquial.

Els quaderns estan pensats perquè els facin servir escoles d’adults, entitats de foment de la llengua, organismes i entitats d’acolliment lingüístic, professorat de català en general i tothom qui en vulgui fer ús per ensenyar la llengua de manera senzilla. La CAL remarca la importància de fer possible que hi hagi aquest tipus de material didàctic per contribuir a “revertir la situació d’emergència” en la qual es troba el català.

Qui vulgui col·laborar en la campanya ho pot fer fins al 17 de febrer a través d’aquest web. La campanya de micromecenatge es proposa recaptar un total de 8.000 euros i s’hi poden fer aportacions econòmiques a partir de deu euros. Els impulsors de la campanya han previst un seguit de recompenses per als donants més enllà de la satisfacció de contribuir a “veure créixer la llengua, la cohesió ciutadana i el país”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by ExactMetrics